HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

Szar sorozat

2011.01.02. 20:59 Rex

 Sajnos csak itthonról TV-ből tudtam nézni a mai Ljubljana elleni mérkőzést, amit az elején bántam, de utólag már nem, mert annyira felhúztam volna magam, hogy nem álltam volna jót a viselkedésemért. Mint ismeretes 1:5 a végeredmény, ami ennél is nagyobb baj, hogy zsinórban a 4. vereség miből 2 itthon volt. Igen ezt a vereséget részben foghatjuk a bíróra, de emellett olyan hibákat láttam, amit ilyen szinten nem lehet megengedni. De ha visszatekintünk a tegnapi Zágrábi meccsre amit szintén TV-n néztem, ugyan ezt lehet elmondani. A legnagyobb problémám ezzel az, hogy az ilyen hullámzó teljesítmény komoly gondokat sejtet. Ezt megerősíti az is, hogy a liga legjobb csapatait verjük idegenben, de a kötelező meccseket rendre bukjuk, gyakran nem kis különbséggel. Egyes játékosoknak nagyon el kellene gondolkozni a hozzáállásán, de úgy gondolom ez már itt kevés. Legyünk őszinték, a Volán most nem harap. Márpedig ezt várnám el. Aggreszív kemény játékot, küzdeni akarást, hajtást. De legkevésbé sem ez volt a benyomásom az utolsó két meccsen. Remélem valaki rendet tesz a fejekben ahogy ezt szokták mondani és már hallottuk idén is párszor és hamar kijövünk a gödörből, mert pár hasonló meccs és a szezonnak vége. Legyünk optimisták és reméljük a legjobbakat. Legalábbis az ilyen fordulók után ezt szoktam mondani magamnak.

Megmondom őszintén, az a bajom, hogy egyszerűen ebben a szezonban olyan motiválatlanságot látok majd az egész csapaton, ami egyszerűen megengedhetetlen. Egyes játékosok olyan dolgokat engednek meg maguknak amit nem lehet szerintem. Legyünk őszinték, profi sportolókról van szó, akik pénzt kapnak azért amit csinálnak. Tehát ez a munkájuk. Ha valaki valami hibát vét a munkahelyén azt ledorgálják, ha ezt folyamatosan előfordul megbüntetik vagy akár elbocsájtják. Itt semmi ilyet nem láttam. Úgy tesz mindenki mintha minden rendben lenne, pedig rohadtul nem így van. Megnyerünk egy két olyan meccset, amit szinte lehetetlen, de a fontosabbak sorra veszítjük el. Elmondom mi lesz most, holnap vagy azután majd leközölnek egy cikket, hogy rendet kell tenni a fejekben és ezzel el van intézve. Vegyük már észre, hogy kb 4játékos viszi a hátán a csapatot, a többiekkel egyszerűen nem tudom mi van. A vezetőségnek nagyon sürgősen csinálni kell valamit, mert lehet ennél sokkal mélyebb is az az üreg.

3 komment

Címkék: alba volán olimpija ljubljana

A bejegyzés trackback címe:

https://albavolanesen.blog.hu/api/trackback/id/tr142555119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benö51 2011.01.03. 07:17:42

Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni spórolni a következő szezonra. Eric és Mihály kivételével az utóbbi fizetése csökkentése mellett el lehet engedni minden légióst, hisz 31.-ig találhatnak maguknak csapatot, és mint tavaly az Olimpia fel kell hozni a fiatalokat az legalább ingyen van. Meg kell nyerni a MK-t és bajnokságot, hogy a szponzorok felé tudjunk valamit mutatni és a jövő évi csapatot el kell kezdeni építeni.
Abban hitegetni magunkat, hogy csak kettő pontra van a PO hely lehet, csak egyre inkább hiú ábrándnak tűnik hisz, most jön el a heti 3 meccses szakasz, ahol már nem lehet belenyúlni edzésekkel a csapatba. Bár ne legyem igazam Hajrá Volán
üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör

M.Ádám 2011.01.03. 14:23:46

Sziasztok!

A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. Pusztán csak arról van szó hogy ilyenkor egy kicsit elkeseredett az ember és egy kicsit sarkosabban látja a helyzetet. Ez most velem is így van és biztosan lesz egy-két olyan mondat ami nem mindenkinek fog tetszeni. De hangsúlyozom ez csak az Én véleményem és ne befolyásoljon senkit!

Sajnos egyet kell hogy értsek rex-el! :sad:
Nagyon gyengén muzsikál a csapat. És hát igen ez az örökös magyarázat hogy fáradtak. Ez persze biztos így is van! DE MIÉRT??
Hisz Ők profik!
Vas Marcival kapcsolatban.... hmm... hát igen Ő is fáradt. Sajnos ezt mindannyian láthattuk!
És sajnos láttuk is!
Most már volt szerencsém felvételről is megnézni a mecset és Sofi kiállítása tényleg nagyon erős bírálat volt. Mindannyian tudjuk hogy mostanában nagyon jól és hasznosakat ütközött Sofi amit akkor nagyon nagy tapsal meg is köszöntünk neki. De miért kellet a harmad lefújás előtt 1mp-el belemenni egy ilyen "megmutatom ki a fasza gyerek" ütközésbe. Persze biztos Ő is fáradt és ezért nem mérlegelt.
Sajnos nekem ez nem magyarázat! A szlovén csapatok és zagrab miért nem fáradt és miért hozzák a kötelező meccseket? Pedig ott is volt szilveszter! És végezetül már csak egy kérdés. Vajon a vezetőség milyen megoldást lát erre? Megint elküldjük az edzőt?? Igaza lehet Benőnek! Lehet hogy most már a játékoskeretet is változtatni kéne.
Persze mindezek ellenére nagyon várom hogy mit produkálnak a következő meccsen a srácok és szívemből fogok szurkolni nekik. De persze ha így játszanak ahogy tegnap és zágrábban akkor hamar összetörik a szurkolói szív! És ahogy a többi szurkolót nézem nem csak az én szívem kezd összetörni!
FIUK!!!
A szívünk fájdalmára a gyógyír nálatok van!!!!

Hajrá Volán!!!!

Üdv:Ádám

Alba Volán hokirajongó 2011.01.03. 21:42:33

Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élőben néztem - sok játékos nagyon maga alatt teljesített, és kritikán aluli volt a játék. Nagyon erőltetett volt a játék, nem tudtunk felépíteni egy épkézláb támadást, rengeteg eladott korong, ezt nem szabad megengedni ezen a szinten. Ott volt Zágrábban az első zágrábi gól, ahol 3 védő arccal a saját kapuja felé állva nézte, hogy üti be a csatár a kipattanó korongot. A zavaró az, hogy valójában semmivel nem volt jobb az ellenfél, nyerhető meccsek lehettek volna.

Remélem, legközelebb valami összeszedettebb játék és győzelem következik. Lehet bizonyítani a Linz ellen, hogy ennél sokkal több van a csapatban!
süti beállítások módosítása