HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

Első bejegyzés!

2008.12.16. 01:52 Rex

Ezt a blogot azért kezdtem el, mert szeretném elsősorba az Alba Volán Ebel meccsei után leírni a tapasztalatom és kielemezni mi is történt úgy a jégen, mint a lelátón. Késöbb, ahogy időm engedi és meglátom, hogy alakul ez a dolog, a farmcsapat meccseit is megpróbálom összeszedni. Bármennyire is szeretném, időm és pénzem nem engedi, hogy kiutazzak idegenbe szurkolni a csapatnak, ezért elsősorban a hazai meccseket fogom körbejárni, mivel látatlanban, szimplán leírások után nem akarok ítélni. Megpróbálok tömör lényegretörő lenni, bár nem biztos, hogy ez mindig menni fog. A stílusom esetenként kicsit nyers lesz ami teljes mértékben az én véleményemet tükrözi és nem áll szándékomban pártatlan maradni. Szépíteni sem fogok. Nem azért kezdtem el, hogy hazugságokat írjak.

Egy jó pár éve járok ki meccsekre, egy kisebb megszakítással, ennek ellenére nem tartom magam a legnagyobb szurkolónak. Egyszerűen csak szeretem a Volánt úgy ahogy van, mert fehérvári lévén, kicsit a magaménak is érzem, ahogyan a legtöbben azon 3000ember közül akik ott vannak a jégpályán meccsnapokon. Nem csak ezt a csapatot szeretem, hanem amúgy a jégkorongot. A magyar válogatottat például, de próbálom követni az NHL-t is, mégis a kedvencem az EBEL és ugye a MOL liga után, a nemzetek közötti tornák. Mint pl. a világbajnokságok, az olimpia, vagy épp selejtezők. Úgy érzem nem vagyok amatőr amikor erről a sportról van szó, ennek ellenére, ha valamit félreértelmezek, vagy rosszúl tudok, azért előre is elnézést és nyugodtan ki lehet javítani.

Meccsek után tehát várható az értékelésem valószínű még aznap, de esetenként lehetséges, hogy másnap. Akinek tetszik és van kedve olvassa és nyugodtan kommentezzen. Várom a kritikákat is. Üdv mindenkinek aki idetévedt!

 

3 komment

Címkék: blog én alba volán ebel

A bejegyzés trackback címe:

https://albavolanesen.blog.hu/api/trackback/id/tr90825472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M.Lac 2008.12.22. 15:51:06

Szia Rex! Sok sikert és kitartás a rendületlen körmöléshez! Hajrá Volán!!!

Rex · http://albavolanesen.blog.hu/ 2008.12.22. 21:32:07

M.Lac! Köszönöm szépen! Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár! :)
süti beállítások módosítása