HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

Felbomlott a Volán egysége

2009.03.04. 14:07 Rex

A mai Fejér Megyei Hírlap elég hosszan, majd egy oldalon a sport rovat főoldalán hozta le a tegnap a Volánnal történt eseményeket, kiegészítve egy két érdekes ám felettéb szomorú, elkeserítő újdonsággal.

A cikk címe, hogy Egységbe kell tömörülnünk. Nem véletlenül adták ezt a címet neki, ugyanis elég hosszasan tárgyalja, hogy a történtek kikezdték a csapategységet, ami azóta kicsit bomladozni látszik. A tények közlése után beszámol róla, hogy a pénteken bejelentett 20%-os bércsökkentés kettéválasztotta a társaságot. Jó pár játékos nem értett vele egyet, hogy egyetlen egy mérkőzés után miért kell ilyen büntetést kiszabni és véleményüknek hangot is adtak. A játékosok kilétéről ennyit írnak a cikkben: "A hangadók többnyire azok a jégkorongozók voltak, akik az elmúlt nyáron érkeztek az egyesülethez, és egyáltalán nem biztos, hogy a következő szezont is kék-fehérben képzelik el." A másik oldalon viszont vannak játékosok akik bár nem örültek a dolognak, de megértették a büntetés okait. Az egyik idegenlégiós például elektronikus levélben is reagált a következményekre, és biztosította a menedzsmentet arról, hogy a továbbiakban is teljes erőbedobással küzd majd az Alba Volánért, és ha lesz rá lehetősége, szívesen maradna a következő szezonban is. A cikk még egy példát is ír a csapat tagoltságáról, amikor Marosvásárhelyen a tranzit büféje előtt három asztalnál foglaltak helyet a játékosok. Az egyik csoport a légiósok voltak, egy másik csoportban voltak a fiatalok és a harmadik pedig a rutinosabb magyar korosztály. Tegnap edzés után maga Énekes Lajos és a csapat egyik csatára is megerősítette a Fejér Megyei Hírlapnak, hogy többcsoportra szakadt az öltözőben a keret, és nem lesz egyszerű újra egységbe tömörülni. A legnehezebb helyzetben Csicsó van, akinek a többséget kellett volna képviselni saját édesapjával szemben, nem is hezitált lemondott a kapitányi tisztségről, saját tistessége ezt diktálta, fogalmaz a Hírlap Ocskay Gábor lemondásáról. Rövid interjút is lehozotak még, amiben Nathan Martz és Jason Guerriero sajnálattal vette tudomásul Ted Sator távozását és egyértelműsítették, nem örülnek neki. Szuper Leventét is szerették volna megkérdezni a történtekről ám Ő nem kívánt nyilatkozni.

Ezek nagyon szamarú dolgok, nem akartam elhinni mikor először olvastam. Azt hittem ilyen sohasem történhet meg az Alba Volánnál és azt végképp nem gondoltam, hogy ehhez elég lesz egyetlen egy vereség. Pont emiatt írtam a tegnapi cikkemben, hogy nem hiszem, hogy jelen helyzetben ezek a lépések voltak azok a menedzsment részéről, amit feltétlen meg kellett tenni. Mindesetre nagyon remélem, hogy túl lesz rajta a csapat és megint egy emberként tudnak majd küzdeni. A lehető legjobbakat kívánom. Mi ott leszünk és szurkolunk nektek holnap. Sok sikert Fiúk! Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!

3 komment

Címkék: alba volán csicsó büntetések

A bejegyzés trackback címe:

https://albavolanesen.blog.hu/api/trackback/id/tr20980314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KD 2009.03.04. 14:33:57

Ciao!
Erre most tényleg nem tudok mit írni csak azt, hogy nagyon kíváncsian várom a holnapi meccset. Jó lenne ha nem látszódna semmi a háttérben zajló dolgokból. A lényeg, hogy mi ott leszünk, szurkolunk! Hajrá Volán!

KD 2009.03.05. 08:06:50

Szia Rex!
Épp akartam írni neked, hogy tegnap este láttam egy riportot a Sport1-en, ahol Csicsóbá beszélt. Hogy érdemes megnézni, mert érthetően elmondja a döntés hátterét. A lényeg ugyanaz volt, mint ami a riportban a jegkoronblog-on és láttam, hogy már hozzá is szóltál ott. Így azért már más a "baba fekvése" nem? És mondom abban a riportban még többet is mondott, nem tudom ismétlik e, de érdemes megnézni. Mindegy...
Ma este nyerünk mint az állat és szurkolunk!!!
Hajrá Volán!!!

Rex · http://albavolanesen.blog.hu/ 2009.03.05. 12:12:08

@KD: Köszi szépen, sajnos lemardtam róla, mondjuk nem is tudtam, hogy lesz. De igen, a jegkorongblogos interjú után kicsit más, de kkor is azt mondom, hogy a szezon végéig nem kellett volna elküldeni. Este találkozunk, és megnézzük mit is tud ez a DAB ellenünk! Hajrá Volán!
süti beállítások módosítása