HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

Forsyth távozik...

2009.01.08. 22:37 jutti87

2009.01.08-án az Alba Volán SC szövetsége felbontotta a szerződést Blake Forsyth-tal. id. Ocskay Gábor indokolta és tényekkel támosztotta alá a szövetség döntését:

Blake Forsyth: 42 mérkőzés, 10 pont, 2 gól, 8 gól passz. 91 percnyi bűntetést tudhat maga mögött, és a +- mutató alapján -19 az értéke. A +- mutatóval a fehérvári csapat legrosszabja és az EBELben is a 4. legrosszabb...

Id. Ocskay Gábor szerint is és sokan mások szerint is egy légióstól nem ezt a teljesítményt várják el. Hátvédként érkezett a csapathoz, de egy ideje Ted Sator csatárként alkalmazta, mert saját posztján nem volt megfelelő. Az eredményei alapján a csatár sors sem az ő pályája.

Teljesen érthető, hogy megvált tőle a csapat, hisz ebben a helyzetben nem, hogy húzó emberként nem, de inkább visszahúzó erőként volt jelen.

Nekem személy szerint nem volt problémám a játékával, de kiemelkedőt nem mutatott. Szürke kisegérként volt jelen a pályán, néhány fiatal játékos jobb teljesítményt nyújtott. Egy légiósnál más a mérce.

A Volán nyilatkozata szerint nem igazolnak újabb légióst, a hátralévő meccseken a már meglévő játékosokkal kell helytállni. A csapatvezetőség szerint nem úszott el a rájátszás, csak nagyon kemény feladat elé néz a csapat. Ha nem sikerül a rájátszás akkor a további cél a 9. hely megszerzése, hogy az előző évhez képest fejlődés láthatóvá váljék.

A vezetőség plusz 1 évre szerződést kötött Ted Sator edzővel, a további teendőkről a magyar bajnokság rájátszása után lesz szó.

Forsyth távozása utána a fiatalabb, farmcsapatban "szolgáló" játékosok is lehetőséget kapnak, mivel Blake légiósként 4pontos helyet foglalt el a csapatnál. Az már más kérdés, hogy az újak hány percet tölthetnek majd a pályán.

Amondó vagyok, hogy talán ezután a cselekedet után kicsit észhez tér a csapat és minden erejével küzdeni fog, hogy a lehető legjobb eredményt elérjék. Iszonyú kemény feladat, de nem lehetetlen. Az elkövetkező kettő idegenbeli mérkőzés után már csak 10 mérkőzés van vissza, ám ebből 7 hazai pályán kerül megrendezésre, ezért ez nagy lelki előnyt adhat a csapatnak, hisz újra 6 mezőnyjátékossal támadhatnak ellenfelükre... (a 6 mezőnyjátékos alatt értem az 5öt aki a pályán a 6. meg a néző a lelátón) :)

Jövő héttől minden meccsen zúgjon újra a HAJRÁ VOLÁN!! és buzdítsuk kedvenceinket, mert megérdemlik... HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ FIÚK!!!!

Szólj hozzá!

Címkék: alba volán ebel blake forsyth

A bejegyzés trackback címe:

https://albavolanesen.blog.hu/api/trackback/id/tr70866434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása