HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

A Villach tükrében; fókuszban a Graz

2008.12.22. 02:26 Rex

Nem elemezném ki a meccset, mert azt mindenki elolvashatja a Volán honlapján, plusz nem hiszem, hogy sok értelme lenne írások alapján ítélni. Inkább egy kis helyzetjelentés következik.

Ezt a meccset elbuktuk, viszont szerencsére közvetlen riválisainknak sem sikerült a pontszerzés. Ők is keményebb ellenféllel játszottak idegenben és szinte minden eredmény várható volt. Tehát mondhatnám, hogy ezt most büntetlenűl megúsztuk, de ez nem lesz mindig így. Nem bánkódom emiatt a vereség miatt, mert jobbtól kikapni sosem szégyen. Nem tagadom, reménykedtem, de ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, ez volt a várható végkifejlett. A leírások alapján azért helytálltunk és a gólkülönbség sem ilyesztő. Ami meglep viszont, hogy a 4-ből 3 gólt az első sorunk kapott. Ebből és az ez előtti meccsekből nem tudok más következtetést levonni, minthogy edzői szinten kéne máshogy hozzájuk állni. Valami nem stimmel most ott és Sator mesternek tennie kéne ellene. Ez lehet talán a győzelem kulcsa is, vissz kéne kapni a szezon elejei első sort. Nathan viszont ezzel a góljával remélem ismét nyeregben van és marad is. Biztos vagyok benne, hogy jót tett az önbizalmának.

Eljutottunk egy olyan szintre amikor a következő meccset tényleg szó szerint meg kell nyerni, ráadásul úgy, hogy esélyt sem adunk az ellenfélnek. Rendes játékidőben kell megvernünk a Grazot, mert félő, hogyha ez nem sikerül, távolba kerül a nem is olyan rég még közelinek tűnő álom. Nagy a nyomás a csapaton, mindemellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy az ellenfélen is ugyanakkora, mert nekik se több se kevesebb vesztenivalójuk nincs mint nekünk. Kedden az egyik csapat ellép a másiktól, és ez nem csak pontokban jelent majd előnyt, vagy épp hátrányt (kinek a szemszögéből nézzük), hanem lélektanilag is. Hogy tovább fokozzam a tétet, az Innsbruck a Linzhez látogat, a Ljubljana pedig Sazlburban próbál szerencsét és ha a papírformát nézzük, a hazai csapatok az esélyesebbek. A hosszú sikertelen széria miatt is nagyon fontos lenne a győzelem, hogy a csapatnak ismét legyen sikerélménye. Akkor talán vérszagot kapnak és meg sem állnak a rájátszásig. Nem merem így kijelenteni azért, hogy a kedden múlik az Alba Volán 8. helye, de az biztos, ha kikapunk, nagyon nehéz helyzetbe kerül a csapat, ahonnan felállni jóval nehezebb lesz mint most. Nem biztos, hogy akkor marad elég idő és meccs összeszedni a fiúkat, ledolgozni a hátrányt és még meg is előzni a 8-9.helyezettet. Nézzük pozitívan a dolgot. Ha nyerni tudunk, ellépünk a Graztól és remélhetőleg a Ljubljanától is és az a 8.hely erőt adhat a folytatáshoz. Mindemelett még az ellenfelet is megtörhetjük, ami szintén nem lenne egy utolsó dolog, ha azt vesszük figyelembe, hogy vasárnap pont hozzájuk látogatunk.

Most sem tudok mást mondani, BÍZOM. Nyerni kell és nyerni is fogunk. Bedaráljuk a Grazot úgy, hogy esélyt sem kapnak. Ehhez kell a közönség is, úgyhogy jöjjön mindenki aki ráér, aki nem az pedig mondja le a programját. Tökéletes Szenteste előtti elfoglaltság. Ha nyerünk akkor nagyobb ajándék nekem nem is kell. Had szóljon ismét teli torokból az a Hajrá Volán! Gyerünk fiúk, Győzni kell!!! Hajrá Székesfehérvár!

Szólj hozzá!

Címkék: graz alba volán ebel villach

A bejegyzés trackback címe:

https://albavolanesen.blog.hu/api/trackback/id/tr48836057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása