HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

A Blue Brothers fergeteges ötlete

2008.12.22. 23:19 Rex

Ez úton szeretnénk tudatni, hogy a Blue Brothers egy olyan jó ötlettel állt elő az oldalukon, hogy még a hideg is kirázott mikor végigolvastuk. Teljes mértékben támogatjuk és segítünk mindenben amiben tudunk. Először is változtatás nélkül bemásolom ide kezdeményezésüket. Továbbá szeretném tudatni Velük, hogy ha bármi egyébben a segítségükre lehetünk, ránk számíthatnak. Mindenki aki él és mozog jöjjön holnap a meccsre. Töltsük meg a stadiont, énekeljük a Volán dalokat élvezzük a játékot és persze a legfontosabb: TÁMOGASSUK A CSAPATOT. Legyünk plusz KÉT ember a jégen, mert megérdemlik. Fergeteges hangultatot szeretnék a csarnokban, pontosan úgy, ahogy a Blue Brothers megálmodta!!! Mutassuk meg!! Tartsunk össze! Ez a MI városunk, ez a MI csapatunk, hát ordibáljuk!!! EZ A VOLÁN, EZ SZÉKESFEHÉRVÁR!!! EZEK VAGYUNK MI!!!! EZEK VAGYUNK MI!!!

 

A Blue Brothers, mint az Alba Volán szurkolói csoportja az alábbi felhívást szeretné intézni a klub vezetöihez, a csapat játékosaihoz, és a szurkolókhoz.

A csapat az emlékezetes bravúrok után jó ideje gödörbe került, és mi egyre növekvö aggodalommal figyeljük a történéseket. Ma már ott tartunk, hogy egyes szurkolók a meccsen többet foglalkoznak a nemtetszésükkel, mint a szurkolással; az internetes fórumokon egyre gyakoribbak az éles kritikai hangnemet súroló, vagy azt átlépö megnyilvánulások – hogy egy Szuper Levente olyat nyilatkozik ország-világ elött, amelytöl elszorul bármely, a csapatot szeretö ember szíve.

 

A Blue Brothers tagjai úgy gondolják, hogy a mélység és magasság egyaránt a szurkolói élet része, és bár valahol teljesen érthetö bármilyen düh és elkeseredettség is, jelen helyzetben nem engedhetjük meg, hogy ez legyen az uralkodó szurkolói nézet. Egyrészt ez egy téves visszajelzés, mert csak egy aktuális lelkiállapotot tükrözhet, másrészt fontosnak tartjuk elmondani, hogy számunkra nem ez a lényeg.

Közeleg az év végi elszámolások, és az újévi fogadalmak ideje, de talán nem véletlen, hogy ezt megelözi a szeretet ünnepe. Ordas közhely lenne arra hivatkozni, hogy pusztán a karácsony kedvéért felejtsük el a rossz szériát, ám nincs is szükség erre – ezért csak azt szeretnénk kérni a csapat szimpatizánsaitól, hogy emlékezzünk.
Emlékezzünk arra, hogy ez a csapat kiérdemelte azt, hogy a meccseik Székesfehérvár legnagyobb állandó nézöszámot foglalkoztató sporteseményei legyenek. Emlékezzünk arra, hogy a szezon kezdetekor, amikor semmilyen hátráltató tényezö nem akadályozta a szereplést, milyen eredményeket sikerült elérnünk. Emlékezzünk arra, hány meccset hoztunk vissza a sírból, hány alkalommal gyöztünk le sokkal esélyesebbnek tartott ellenfeleket. Emlékezzünk arra, hogy amikor a játékosainkra nem hárult teherként az eredménykényszer, a fizikai és mentális kimerültség, milyen ragyogó megoldásokkal mutatták meg nekünk, mitöl csodálatos ez a magyar jégkorong. Emlékezzünk a szezonunk szempontjából sajnos sorsfordítónak számító Red-Bull Salzburg meccsre, és hogy tulajdonképpen azért kerültünk ilyen helyzetbe, mert akkor és ott nem hagytuk megalázni magunkat.

A Blue Brothers azt szeretné kérni, hogy egy pillanatra ezekre emlékezzünk – és ne a szomorú következményekre.

A Graz elleni mérközés talán a szezon legfontosabb meccse lehet, és a csapat számára most talán nincs is nagyobb kihívás, mint egy ilyen „kötelezö” gyözelem.

A Blue Brothers úgy gondolja, hogy most minden eddiginél nagyobb összefogásra van szükség ahhoz, hogy a csapat kimozduljon a gödörböl. Szerintünk ebben a kiélezett helyzetben már meccseket dönthet el a szív és lélek erötartaléka, és mert az összefogás lényege, hogy mindenki segítsen ott, ahol tud, úgy gondoljuk, újra itt az idö, hogy segítsünk mi, szurkolók is. Más szavakkal szólva bajban kell igazán a segítség – és hogy erre képes, azt már többször fényesen bizonyította a fehérvári szurkolótábor.

A Blue Brothers ennek szellemében azzal a kéréssel fordul a csapat vezetöihez, hogy ha megoldható, a mérközés kezdése elött legalább három perccel jöjjenek ki a csapattal a jégre, hogy a szurkolók hatodik játékosként segíthessenek a hangolásban.

A Blue Brothers azzal a kéréssel fordul a klub vezetöihez, hogy a mérközés elött kiemelt figyelmet biztosítson a már Volán himnusznak számító dal, Tamayasu Hotei: Battle Without Honor or Humanity címü, 2 perc 28 másodperces számának lejátszásához – és ha megoldható, a megszokottnál nagyobb hangerövel, hangosbemondós zavarás nélkül játssza le.

A Blue Brothers azzal a felhívással fordul a szurkolókhoz, hogy ezidö alatt mutassuk meg, az elmúlt hetek rossz eredményei nem lehetnek hatással a csapat iránti szeretetünkre. Ennek jeleként – új hagyományunk szellemében – a Volán-himnusz alatt mindenki gyújtson egy csillagszórót a nézötéren, és kiáltsa a csarnokba a véleményét, ahogy neki tetszik – tényleg azt, ami jólesik, a lényeg, hogy a Volán szurkolóktól zengjen a csarnok.

A Blue Brothers a csapat játékosaitól semmit sem kér. Úgy gondoljuk, már eleget kaptunk, és hogy ezért köszönetet mondunk, az a legkevesebb. Az emlékezést már említettük: szeretnénk, ha a játékosok tudnák, bármilyen kritika is jön tölünk a szurkolói élet mélységeiböl, emlékezni mindig a szép dolgokra emlékszünk.
A Blue Brothers inkább kívánni szeretne a játékosoknak. Kívánjuk, hogy újra megtaláljátok magatokban azt az eröt, ami megvolt a szezon elején. Kívánjuk, hogy újra emelt fövel jöhessetek le a jégröl, bármi is a mérközés vége. Kívánjuk, hogy elérjen titeket is az az életérzés, ami minket, szurkolókat az alábbi nótában éltet már idötlen idök óta:

 

Voltak szép idök,
És voltak rosszak,
De ne hagyjuk el
A városunkat.
Tartsatok ki!
Tartsatok ki!
Szurkoljon hát
Most mindenki!

Voltak szép idök,
És voltak rosszak,
De ne hagyjuk el
A városunkat…

 

-->

3 komment

Címkék: alba volán ebel blue brothers ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://albavolanesen.blog.hu/api/trackback/id/tr64837566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jutti87 · http://albavolanesen.blog.hu/ 2008.12.23. 14:02:19

Mindenképpen kinn leszünk és szurkolunk, ja és természetesen fáklya, csillagszóró is lesz. aki nem hozott majd kap:)
HAJRÁVOLÁN!!!

Rex · http://albavolanesen.blog.hu/ 2008.12.23. 15:31:35

Elnézést a kommentezőktől, valami nem stimmel és azért nem jeleníti meg a kommenteket. Már intézkedtem! Elvileg most már működik.
süti beállítások módosítása