HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

Alba Volán - UTE 2-3

2009.03.17. 21:49 Rex

Hosszasan gondolkoztam, hogyan kezdjem a cikket, de azt hiszem ez a legjobb: GRATULÁLOK AZ UTEnek. Teljesen megérdemlten nyert, szívvel lélekkel harcoltak, és 150%on pörögtek. Mégis azt mondom, hogy az utolsó harmadban nyerték meg a meccset, az Én szememben legalábbis biztosan. Bár az első kettőben ütötték a gólokat, de a harmadik harmadbeli hősies védekezés valami csodálatraméltó volt. Már félholtak voltak, alig lihegtek, tényleg csak a szívük vitte előre Őket, ilyet csak a legnagyobb sportemberek tudnak. A legnagyobb tiszteletem érte.

Bár tény, hogy sokkal több kiállításunk volt, nem lehet erre fogni ezt a vereséget, egyáltalán nem. Az elején a Volán kiküldte játszni a mezeket. Sajnos a mezek nem tudnak jégkorongozni. Ehhez jöttek hozzá egyértelmű 2percek, meg egy két (nem sok) olyan amiért nem járt volna szerintem kiállítás, de ez jelen esetben teljesen lényegtelen. Mindemellé társult, hogy az UTE iszonyatosan pörgött és egy jó taktikával is sikerült meglepnie a Volánt. Az első gól után szétzilálódott a hazai csapat játéka és egyszerűen nem állt újra össze. A második gól után már teljes volt a káosz és erre még jött egy, ez megadta a kegyelemdöfést. Teljes dekoncentráció, túlzott akarás, kapkodás, pontatlanság, a hibák hibára halmozása, idegeskedés jellemezte a Volán játékát a mai meccsen. Minden játékosunk annyira ideges volt, hogy ilyet Én még nem láttam. Először Tokaji kapta fel a vizet, amúgy szerintem jogosan, a kiállítása miatt. Szó szerint ordibált a vezetőbíróval. Majd Csicsónak borult el az agya teljes mértékben, még rá abszolt de nem jellemző módon durvulni is elkezdett. Nagy Gergő volt talán a legrosszabb, dühböl játszott, ordibált a csapattársaival és úgy káromkodott, hogy még mi is hallottuk a lelátón. Sofron tiszta ideg volt és egy idő után csalódott is. Sütinek semmi nem jött össze, minél inkább akart és hajtott annál inkább rosszúl ment neki. Légiósaink meg egyszerűen nem értették a helyzetet. Egyedül talán Palkovics és Fekete tudta megőrizni hidegvérét valamilyen szinten. A Volán mai játéka tökéletes példa lenne a Cserecsapat című filmben elhangzott jelenségre amikor minél inkább akar valaki annál inkább nem megy és csak egyre mélyebbre és mélyebbre süllyed. Így nem lehet meccset nyerni. Úgy látom tehát, hogy a Volán ziláltsága mellett az UTE pörgős gyönyörű játéka vezetett ehhez az eredményhez. Még egyszer gratulálok nekik, szépen játszottak, megérdemelték.

Nem kell elkeseredni, pont ezért játszák a döntőt 4nyert meccsig, mert minden csapatnak vannak rossz napjai. Azt hiszem, a Volánnak ez volt az idei szezonban a legrosszabb, de van ilyen. Ez egy ilyen sport. Sőt, ilyen maga a sport. Küzdeni kell és nem lesz baj. Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!

Szólj hozzá!

Címkék: ute ob1 alba volán

A bejegyzés trackback címe:

https://albavolanesen.blog.hu/api/trackback/id/tr11008603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása