HTML

Alba Volán ahogy Én látom!

Ez a blog az Alba Volán jégkorong csapatáról szól úgy, ahogy Mi látjuk. Kielemezzük a meccseket, a szurkolást, a csapattal kapcsolatos híreket és fejleményeket. Mindenről véleményt írunk és nem próbálunk pártatlanok maradni. Szeretettel üdvözlünk mindenkit, aki úgy dönt, olvassa irományainkat. Várjuk a véleményeket és kritikákat bármilyen formában.

Friss topikok

Utolsó kommentek

  • Alba Volán hokirajongó: Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élő... (2011.01.03. 21:42) Szar sorozat
  • M.Ádám: Sziasztok! A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. P... (2011.01.03. 14:23) Szar sorozat
  • benö51: Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni s... (2011.01.03. 07:17) Szar sorozat
  • jutti87: Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat... (2010.12.28. 13:57) Hiányozni fogsz Nathan!
  • Raon: Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :) (2009.08.29. 22:17) Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

Alba Volán hokirajongó 2011.01.03. 21:42:33

Igen, el kell ismerni, az utóbbi meccseken, de főleg a tegnapi Ljubljana elleni meccsen - amit élőben néztem - sok játékos nagyon maga alatt teljesített, és kritikán aluli volt a játék. Nagyon erőltetett volt a játék, nem tudtunk felépíteni egy épkézláb támadást, rengeteg eladott korong, ezt nem szabad megengedni ezen a szinten. Ott volt Zágrábban az első zágrábi gól, ahol 3 védő arccal a saját kapuja felé állva nézte, hogy üti be a csatár a kipattanó korongot. A zavaró az, hogy valójában semmivel nem volt jobb az ellenfél, nyerhető meccsek lehettek volna.

Remélem, legközelebb valami összeszedettebb játék és győzelem következik. Lehet bizonyítani a Linz ellen, hogy ennél sokkal több van a csapatban!

Bejegyzés: Szar sorozat

M.Ádám 2011.01.03. 14:23:46

Sziasztok!

A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. Pusztán csak arról van szó hogy ilyenkor egy kicsit elkeseredett az ember és egy kicsit sarkosabban látja a helyzetet. Ez most velem is így van és biztosan lesz egy-két olyan mondat ami nem mindenkinek fog tetszeni. De hangsúlyozom ez csak az Én véleményem és ne befolyásoljon senkit!

Sajnos egyet kell hogy értsek rex-el! :sad:
Nagyon gyengén muzsikál a csapat. És hát igen ez az örökös magyarázat hogy fáradtak. Ez persze biztos így is van! DE MIÉRT??
Hisz Ők profik!
Vas Marcival kapcsolatban.... hmm... hát igen Ő is fáradt. Sajnos ezt mindannyian láthattuk!
És sajnos láttuk is!
Most már volt szerencsém felvételről is megnézni a mecset és Sofi kiállítása tényleg nagyon erős bírálat volt. Mindannyian tudjuk hogy mostanában nagyon jól és hasznosakat ütközött Sofi amit akkor nagyon nagy tapsal meg is köszöntünk neki. De miért kellet a harmad lefújás előtt 1mp-el belemenni egy ilyen "megmutatom ki a fasza gyerek" ütközésbe. Persze biztos Ő is fáradt és ezért nem mérlegelt.
Sajnos nekem ez nem magyarázat! A szlovén csapatok és zagrab miért nem fáradt és miért hozzák a kötelező meccseket? Pedig ott is volt szilveszter! És végezetül már csak egy kérdés. Vajon a vezetőség milyen megoldást lát erre? Megint elküldjük az edzőt?? Igaza lehet Benőnek! Lehet hogy most már a játékoskeretet is változtatni kéne.
Persze mindezek ellenére nagyon várom hogy mit produkálnak a következő meccsen a srácok és szívemből fogok szurkolni nekik. De persze ha így játszanak ahogy tegnap és zágrábban akkor hamar összetörik a szurkolói szív! És ahogy a többi szurkolót nézem nem csak az én szívem kezd összetörni!
FIUK!!!
A szívünk fájdalmára a gyógyír nálatok van!!!!

Hajrá Volán!!!!

Üdv:Ádám

Bejegyzés: Szar sorozat

benö51 2011.01.03. 07:17:42

Most érkezett el szerintem a tavalyi szlovén csapatok által képviselt effektus. El kell kezdeni spórolni a következő szezonra. Eric és Mihály kivételével az utóbbi fizetése csökkentése mellett el lehet engedni minden légióst, hisz 31.-ig találhatnak maguknak csapatot, és mint tavaly az Olimpia fel kell hozni a fiatalokat az legalább ingyen van. Meg kell nyerni a MK-t és bajnokságot, hogy a szponzorok felé tudjunk valamit mutatni és a jövő évi csapatot el kell kezdeni építeni.
Abban hitegetni magunkat, hogy csak kettő pontra van a PO hely lehet, csak egyre inkább hiú ábrándnak tűnik hisz, most jön el a heti 3 meccses szakasz, ahol már nem lehet belenyúlni edzésekkel a csapatba. Bár ne legyem igazam Hajrá Volán
üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör

Bejegyzés: Szar sorozat

jutti87 · http://albavolanesen.blog.hu/ 2010.12.28. 13:57:41

Először is! Örülök, hogy megemlítetted, hogy újra írod a blogot. Vissza olvastam egy-két írásunkat, és elérzékenyültem, hiányzik!

Másodszor is! Nathan-ről írt cikkeddel teljesen egyet értek, és én is nagyon sajnálom, hogy elküldték, ill. elment.
Remélem én is tudok majd saját élményekkel hozzá szólni újra :)
puszi

Bejegyzés: Hiányozni fogsz Nathan!

Raon 2009.08.29. 22:17:17

Rex, lassan visszatérhetnél, kezdődik a szezon. :)

Bejegyzés: Csicsóról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot

viola 22 2009.03.26. 10:47:22

ifj.OCSKAY GÁBOR egy volt és potolhatatlan mondom én ki ellenfélként tiszteltem de a vállogatotban sajátomnak éreztem, nekem nagyon fogsz hiányozni.A szüleinek beletörödést a megválltozhatatlanban, neked nyugalmat. Bitos vagyok benne nem hagytál itt minket csak meg elöztél, a sorrendet oda fen öszekeverték.
NYUGODJ BÉKÉBEN


Bejegyzés: Megemlékezés Ocskay Gáborról

montipájton 2009.03.26. 08:35:24

Köszönjük.

Soha nem felejtjük el. De nélküle sajnos a hoki sem lesz már ugyanaz. Semmi nem lesz ugyanaz Fehérváron többé.

Bejegyzés: Megemlékezés Ocskay Gáborról

munkagep 2009.03.25. 22:12:40

nyugodj békében Csicsó, drukkolj a fiúknak fentről is. :-(((

Bejegyzés: Nyugodj Békében Csicsó

M.Lac 2009.03.25. 09:44:24

Nincs rá szó, mely enyhíthetné a fájdalmam. Hullnak a könnyeim hajnal óta. Szombat éjjel még együtt énekeltük a Westben a We are the champions-t. Tegnap sms-eztük és már csak az emléke maradt. De az örökké él!

Ocskay Gabi,
Szeretünk Ocskay Gabi,
Ocskay Gabi,
Szeretünk Ocskay Gabi!!!

Bejegyzés: Nyugodj Békében Csicsó

KD 2009.03.06. 23:07:18

@Rex: Csak akkor jó az ilyen izgalmas meccs ha nyerünk....:-) ma nyertünk úgyhogy jó volt! Vasárnap simább lesz az tuti, aztán jöhet az ute. Az sem lesz piskóta, mert azok is behúzzák a 3 meccset, pihennek és iszonyatosan fel fogják magukat szívni ellenünk. Na ciao...

Bejegyzés: DAB - Alba Volán 3-5

Rex · http://albavolanesen.blog.hu/ 2009.03.06. 22:53:31

@KD: Lehet aztán, hogy nem volt bent, de onnan ahol mi álltunk, mindannyian úgy láttuk, még össze is néztünk, hogy ezt mennyire benézte a gólbíró. Ezek szerint nem biztos hogy bent volt. Igazad van abban amit mondasz, mert legalább tényleg végigizgulhattuk. :) csak hát nem ezt várjuk ugye a csapattól és őszintén megvallva ennél sokkal is több van a Volánban. Remélem vasárnap ez megmutatkozik! Ott találkozunk! Hella!

Bejegyzés: DAB - Alba Volán 3-5

KD 2009.03.06. 22:35:49

Na itt vagyok...
Láttam mégis el tudtál jönni. Még szerencse! Meg kell, hogy mondjam, így utólag örülök, hogy így alakult a meccs. Visszaidézte a régi nagy rangadókat. Újra tudtam úgy igazán örülni egy gólnak! Ne érts félre mert örülök én mindig, de pl. tegnap nem volt az az öröm mint évekkel ezelőtt vagy mint egy EBEL meccsen. Ez egy kib...ott izgalmas meccs volt végre. És a DAB-nak gratulálok, mert iszonyatosan felszívták magukat. De Rex. láttad hol álltam... Első sor, közvetlen a kapu mögött. Amit mondasz, nem volt bent...
Végsősoron teljesen igazad van, hogy ennél mi sokkal többet tudunk, de így, hogy nyertünk azt kell, hogy mondjam jobban örülök mint ha 5 perc után 3-0 lett volna ide, és aztán megint nyerünk 5-1-re... Lehet, hogy nem értesz most, de legfeljebb majd megbeszéljük vasárnap...:-)
Ciao

Bejegyzés: DAB - Alba Volán 3-5

Rex · http://albavolanesen.blog.hu/ 2009.03.05. 12:12:08

@KD: Köszi szépen, sajnos lemardtam róla, mondjuk nem is tudtam, hogy lesz. De igen, a jegkorongblogos interjú után kicsit más, de kkor is azt mondom, hogy a szezon végéig nem kellett volna elküldeni. Este találkozunk, és megnézzük mit is tud ez a DAB ellenünk! Hajrá Volán!

Bejegyzés: Felbomlott a Volán egysége

KD 2009.03.05. 08:06:50

Szia Rex!
Épp akartam írni neked, hogy tegnap este láttam egy riportot a Sport1-en, ahol Csicsóbá beszélt. Hogy érdemes megnézni, mert érthetően elmondja a döntés hátterét. A lényeg ugyanaz volt, mint ami a riportban a jegkoronblog-on és láttam, hogy már hozzá is szóltál ott. Így azért már más a "baba fekvése" nem? És mondom abban a riportban még többet is mondott, nem tudom ismétlik e, de érdemes megnézni. Mindegy...
Ma este nyerünk mint az állat és szurkolunk!!!
Hajrá Volán!!!

Bejegyzés: Felbomlott a Volán egysége

KD 2009.03.04. 14:33:57

Ciao!
Erre most tényleg nem tudok mit írni csak azt, hogy nagyon kíváncsian várom a holnapi meccset. Jó lenne ha nem látszódna semmi a háttérben zajló dolgokból. A lényeg, hogy mi ott leszünk, szurkolunk! Hajrá Volán!

Bejegyzés: Felbomlott a Volán egysége

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2009.03.04. 11:43:18

Nem értek Veled egyet, de úgy gondolom egy hónap múlva okosabbak, egy év múlva még okosabbak leszünk... :-)))))))))

Hajrá Volán!

Bejegyzés: Ted Sator távozik az Alba Volántól

KD 2009.03.03. 21:42:22

Arról én sem vagyok meggyőződve, hogy ez most jó döntés e vagy sem. Mindenesetre én bízom Gabi bácsiban. És lehet, hogy jövőre meg majd mondom, hogy vazzeg Rex igazad volt... Persze sok függ ám attól is, hogy milyen játékosok lesznek jövőre...

Bejegyzés: Ted Sator távozik az Alba Volántól

Rex · http://albavolanesen.blog.hu/ 2009.03.03. 21:30:27

Persze, ahány ember annyi vélemény! Nekem is voltak dolgok amiket furcsáltam, párat meg is említettél, de alapjában véve én sajnálom, és egyenlőre nem vagyok meggyőződve hogy ez volt az a lépés amit most feltétlen meg kellett tenni. Nagyban függ ez attól is ki jön a helyére, meg hogy mikor.

Bejegyzés: Ted Sator távozik az Alba Volántól